martes, 10 de marzo de 2015

Aquest cap de setmana se celebrava al circuit d'Alcarràs la primera prova del campionat de la federació Catalana de Motociclisme

Dissabte als entrenaments lliures l'equip Alarxa Team Pons es va centrar en acabar d'adaptar i millorar la moto perquè Valentín se sentís el més còmode possible per poder arribar a baixar els temps de setmanes anteriors.
Al matí del diumenge un problema mecànic el va obligar a perdre la primera tanda de entrenaments cronometrats però va poder sortir als segons més concentrat i amb més ganes, amb un molt bon temps col·locant-ho finalment 4º de la seva categoria.
En la primera màniga amb una bona sortida va recuperar una posició col·locant-se tercer en la qual es manté durant tota la carrera amb la pressió per darrere del quart classificat.
La segona màniga va realitzar una sortida perfecta avançant dues posicions sense poder aconseguir al primer i amb els altres companys molt a prop aconsegueix mantenir-se segon durant tota la carrera.
Finalment per punts de les dues mànigues de carrera acaba en segona posició al podi.
Gràcies als sponsors i amics, Freser, Sixlyon, Infoherman, Peixmarian, La Nonna, Stas, Racing Boutique Barcelona,Regidoria d’Esports de Calafell i al Xtrem Sitges i sobretot a tots els membres que formen l'equip Alarxa Pons.
Ara a treballar per a la propera cita al circuit de Mora d’Ebre